Din varukorg (0)
Andra skjortor i din storlek

Vi vet redan din storlek - Därför kan du snabbt lägga till våra andra modeller i samma storlek.

Acceptera våra allmänna villkor

För att kunna slutföra ditt köp måste du acceptera våra handelsbetingelser

Jag accepterar Avvisa
"SIMPLICITY IS THE ULTIMATE SOPHISTICATION”

- Da Vinci

DEN DYRBARA DETALJEN

En skjorta från Barons är inte bara en skjorta. Allt är genomtänkt in i minsta detalj, och många synliga och osynliga val har gjorts på vägen för att skapa den ultimata business skjortan

TRO OSS. BOMULL ÄR INTE BARA BOMULL

Grunden till en bra skjorta börjar med den allra bästa bomullen. Därför använder vi enbart bomull från San Joaquin Valley i Kalifornien, som odlas under de mest optimala förhållandena.

Vi använder endast PIMA-bomull med extra långa fibrer (ELS). Vi pratar alltså om de 3% bomull som tillhör världens toppskikt. Det innebär att vi utvecklar det finaste och mjukaste skjorttyget utan att kompromissa med skjortans livslängd.

LÄTT ATT STRYKA, ALLTID

Det är vårt utstakade mål att vara så nära strykfritt som möjligt utan att göra tveksamma kompromisser i processen. Det är en komplex uppgift, men vi har kommit en bit på vägen.

För att säkerställa att våra skjortor håller sig knivskarpa hela dagen efterbehandlar vi vårt tyg på en av världens mest miljövänliga fabriker i Schweiz. Detta innebär att vårt tyg alltid är Oeko-Tex 100-certifierat. Du kan därför tryggt använda din BARONS-skjorta om och om igen, eftersom den är 100% fri från skadliga kemikalier, silverpartiklar och nanopartiklar.

DETALJER, DETALJER, DETALJER ...

Med ett förflutet i ett stort konsulthus där långa arbetsdagar var mer regel än undantag, har vi lärt oss att uppskatta vikten av varje liten detalj på den klassiska skjortan.

Självklart använder vi bara vävda etiketter som inte kliar i nacken. Vi har lagt till extra stygn i knapphålen för att säkerställa att sömmarna håller. Vi anser nämligen att det inte finns något mer irriterande än när en knapp ramlar av. Vi förhindrar detta genom att använda en extra stark tråd till våra knappar tillsammans med en speciell metod för att sy knappen.

Utan tvekan den bästa skjortan jag ägt! I min mening har Barons de bästa skjortorna - tygkvaliteten är fantastisk och nästintill omöjlig att skrynkla till. Helt slät även efter en hel arbetsdag och extremt lätt att stryka.
Steffen (Facebook)
Efter tio år med E ***, är det här första gången jag haft en skjorta som jag vill påstå är både bättre och billigare. En eloge till killarna bakom Barons från mig.
Jakob (Facebook)
Passform och kvalitet är i toppklass, och då har jag haft många premiumskjortor som jag kan jämföra med. Jag är ett stort fan och vet var jag kommer köpa mina skjortor hädanefter. Fortsätt det goda arbetet och fortsätt i samma riktning.
Allan (Facebook)
Fantastisk kvalitet! De har så extremt bra koll på detaljerna, både hos produkten och förpackningen, att det nästan blir löjligt! (på ett riktigt bra sätt!)
Kevin (Facebook)
Fantastisk kvalitet. Använder både "Consultant" och "CEO" och de är riktigt bra var och en på sitt sätt. Håller sig snygga hela dagen och det är superlätt att "fräscha upp" med strykjärnet. Rekommenderar "Barons" skjortor starkt.
Christian (Facebook)

FÖLJ VÅR RESA

Vi skickar email på samma sätt som vi skapar skjortor: Fokus på bra innehåll, bara det viktigaste och alltid ämnen som är värda att spendera tid på. Det är ett löfte.

Vi bjuder på 10% rabatt på din första beställning (koden skickas via e-post)

Hello You!

Enter your email address for stock alerts, discounts, promotions and more!

Choose Your Location

SELECT COUNTRY

  • Danmark (DKK)
  • EU (EUR)
  • Sweden (SEK)
  • The Netherlands (EUR)
  • Norway (NOK)