Din varukorg (0)
Andra skjortor i din storlek

Vi vet redan din storlek - Därför kan du snabbt lägga till våra andra modeller i samma storlek.

Acceptera våra allmänna villkor

För att kunna slutföra ditt köp måste du acceptera våra handelsbetingelser

Jag accepterar Avvisa

Vi presenterar stolt vårt samarbete med Philip Conradsson till vår launch i Stockholm och i samband med detta håller vi en tävling! Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev så kan du vinna 3 valfria skjortor.

När du registrerar dig ger du BARONS tillåtelse att skicka nyhetsbrev till dig. Du kan när som helst avanmäla dig via länken som du finner längst ner i våra emails.

Tack för din registrering!
Ta gärna en titt på hemsidan och utforska vårt urval.

"SIMPLICITY IS THE ULTIMATE SOPHISTICATION"

Samarbetet mellan BARONS och chefredaktören samt stilexperten Philip Conradsson bygger på gemensamma värderingar. Tillsammans vill vi lansera BARONS i Sverige och förmedla kvalitet, hållbarhet samt enkelhet. Med hjälp från Philip så vill vi visa ett smartare och snyggare sätt att shoppa på. Att köpa och bära en skjorta ska nämligen vara lätt, bekvämt och friktionslöst - varje gång.

Tankar om samarbetet...

"BARONS representerar hur jag själv vill bära den klassiska skjortan. Mina förhoppningar kring detta samarbete är att inspirera men samtidigt ge folk förståelse för kvalitet, hållbarhet och komfort.”

- Philip Conradsson, Chefredaktör & Stilexpert

“När man som verksamhet startar i ett nytt land så är det viktigt att förstå kulturen, och i vårt fall även förstå mannen. Det är därför samarbetet med Philip är en så god match.”

- Joachim Latocha, Grundare av BARONS

Skriv upp till vårt nyhetsbrev så har du chansen att vinna 3 valfria skjortor.

När du registrerar dig ger du oss, BARONS, tillåtelse att skicka nyhetsbrev till dig. Du kan när som helst avanmäla dig via länken som du finner längst ner i våra emails.

Tack för din registrering!

FÖLJ VÅR RESA

Vi skickar email på samma sätt som vi skapar skjortor: Fokus på bra innehåll, bara det viktigaste och alltid ämnen som är värda att spendera tid på. Det är ett löfte.

Vi bjuder på 10% rabatt på din första beställning (koden skickas via e-post)

Hello You!

Enter your email address for stock alerts, discounts, promotions and more!

Choose Your Location

SELECT COUNTRY

  • Danmark (DKK)
  • EU (EUR)
  • Sweden (SEK)
  • The Netherlands (EUR)
  • Norway (NOK)