Downsize Guarantee

Har du planer på att gå ner några kilo?

Eller har du gått ner i vikt nyligen?Då erbjuder vi dig vår Downsize-garanti. Garantin ges till alla befintliga kunder som vill stå lika skarpa i sina BARONS-skjortor... även efter att kilona rasslat av.

Here’s the deal. Går du ner i vikt och går ner i en eller flera skjortstorlekar ger vi dig halva priset på dina ersättningsskjortor.

Do your best. Look your best. Simple.

Den här går ut till dig! Skjortkrigaren som trotsar vind, väder och gamla vanor. Du som ändrar din livsstil och går ner de extra kilon du drömmer om.

Vi tror på dig. Vi hyllar dig. Det viktigaste är att vi har din rygg när du fortsätter att stå skarp i dina BARONS-skjortor.

Inspirera andra skjortkrigare

Dem bästa historierna är dom, du delar med andra.

Använd hashtaggen #baronsdownsize på sociala medier och hjälp till att inspirera och motivera andra skjortkrigare som är på samma uppdrag. Vi lägger regelbundet upp videor och bilder på vår Instagram @baronsshirts.

Vad gör du nu?

För att utnyttja garantin, fyll i formuläret nedan med information om ordernummer, historien om hur du tappade de där extra kilona och en bild på dig i skjortan som har blivit för stor. Vi bedömer ansökan i vår kundtjänst och hjälper till med byte och betalning.